Dec
19

DELL XPS 13 (9310): BEST LAPTOP 2020 "The latest Dell XPS 13 is truly a laptop with something to offer everyone: incredible performance, awesome battery life, a beautiful design, and an affordable starting price." "The Dell XPS 15 is easily the best 15-inch laptop on the market, and in a lot of ways it's the best laptop period." Afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie - geleverde producten kunnen verschillend zijn; aan de illustraties kunnen geen rechten worden ontleend. Overall, the Dell XPS 13 is the stronger option if you want top-notch quality since it has better features and a killer display. De kleinste laptop van 33,8 cm (13,3 inch) ter wereld heeft 's werelds eerste vrijwel randloze InfinityEdge-beeldscherm - zowel van binnen als van buiten verbluffend. Our Verdict. — EFTM. Glanzende zijwanden: het anodiseren zorgt voor superieur krasbestendig oppervlak. Tk. De krachtige laptops en notebooks in deze serie bevatten alle technologie die u nodig heeft. Onze unieke oplossing combineert RGB-hardware- en software-aanpassingen om effectiever te beschermen tegen blauw licht, met behoud van levendige kleurintegriteit. Van gratis bezorging tot support van experts, winkelen, kopen wordt nu wel heel eenvoudig, profiteer van 20% korting met Dell Advantage voor studenten. Van gratis bezorging tot support van experts, winkelen, kopen wordt nu wel heel eenvoudig, profiteer van 20% korting met Dell Advantage voor studenten. De XPS 13 2-in-1 trekt nu vooral onze interesse, omdat het de eerste laptop met een Ice Lake-processor is. Gefreesd aluminium: het bewerken van aluminium is een uiterst nauwkeurige productiemethode die uitstekende kwaliteit van vakmanschap biedt. Voorschoten Vandaag. Uitgerust met 10e generatie Intel® Core™-processoren, NVIDIA® GeForce® RTX 2060 GPU en een beeldscherm van studiokwaliteit. Bovendien is er grote nauwkeurigheid bij het bewerken van afbeeldingen zonder wazige of rafelige lijnen.Levensechte kleuren: XPS-beeldschermen hebben een breed kleurenbereik dat meer van het echte leven vastlegt. Promotieaanbiedingen gelden tot een maximum afname van vijf stuks per besteller. The Dell XPS 15’s top-firing stereo speakers are some of the best I’ve heard on any laptop, filling my living room with lively, loud audio that was especially heavy on low-end. Daarom kan deze de prestaties leveren die u verlangt. Original Price £1,918.99. Dell XPS L502X. Dell XPS 15 9570 CNX97005. 17-inch laptop in 15-inch formaat met voeding. The Dell XPS 15 might be a bit pricey for regular students, but it’s easily one of the best laptops for students in the creative field. It's faster, has a bigger screen and finally has a refreshed design. Ga naar www.epeat.net (in het Engels) voor de specifieke registratiebeoordeling/-status per land: bevat geen Hg/arseenBFR/PVC-vrij (met uitzondering van PSU)Dataoverzichten voor productveiligheid, EMC en milieuregels (in het Engels)Dell startpagina voor naleving van regelgeving (in het Engels)Dell en het milieu (in het Engels). 15,6" • 3840x2160 • 512GB • Intel Core i7. Voeg de producten toe die u wilt vergelijken en bepaal snel welk product het best past bij uw behoeften. Denk bijvoorbeeld aan een Dell laptoptas, muis of docking station. De Dell XPS laptop is de beste laptop voor amusement en design. Als Dell EMC Titanium Partner hebben we alle expertise in huis om u optimaal van dienst te zijn. Dell's XPS 15 is the premium 15-inch notebook we've been waiting for. It was the fourth generation XPS 15, which has taken many of the design elements of the Ivy Bridge Edition XPS 15 but fixes the cooling/throttling, adds a Haswell CPU and an updated GeForce GT 750M, no optical drive, and a relatively high-resolution 3200×1800 display. Met de hoge contrastverhouding kunt u de helderste beelden en de donkerste donkere kleuren zien. Als u een grijze knop selecteert, worden andere specificaties gewijzigd. Het is tot vier keer beter tegen valschade bestand dan concurrerende glazen.Terwijl Gorilla Glass de ultieme schermsterkte garandeert, biedt de aluminiumdeksel ook extra stijfheid, is het minder vatbaar voor buigen, kromtrekken en deuken, en biedt het een beschermende behuizing voor het scherm. Als gast of geplaatste bestellingen of opzoeken van losse bestellingen. 10e generatie Intel® Core™ i5-10300H (8 MB cache, tot 4,5 GHz, 4 cores). Dell XPS 15 9500 (Latest Model) 15.6" Laptop Intel Core i7-10750H 10th Gen 32GB DDR4 RAM 1TB SSD, 4K UHD+ (3840x2400) 500-NIT Touch NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti 4GB GDDR6, Windows 10 PRO (Renewed) $1,999.99 $ 1,999 . Dell xps l502x laptop, specs: core i5 processor 10 gb intern geheugen 600gb harddisk accu gaat +- 2 uur mee komt met originele. XPS is er trots op te innoveren en de lat hoog te leggen door nieuwe technologieën en betere ervaringen te bieden. Alle reviews van de Dell XPS L502X vind je op Tweakers. Prijzen en specificaties zijn correct op de datum van publicatie, echter kunnen zonder voorafgaande kennisgeving onderhevig zijn aan beschikbaarheid of prijswijzigingen. Dell brengt zijn vernieuwde XPS 13-laptops met Intel Tiger Lake-cpu's uit in Nederland. Save. DELL XPS 13 (9300): RECOMMENDED CHOICE, RATED 4.5/5 Onze kleinste XPS 13 2-in-1 wordt geïntroduceerd met een verfijnde InfinityEdge en een verbluffend optioneel HDR 400-gecertificeerd beeldscherm. Heeft u hulp nodig? £19.99 (1%) Shipping. Zie het verschil dat meer dan acht miljoen pixels kunnen maken met een optioneel 4K ultra HD-touchscreen en krachtige processoren. 10e generatie Intel® Core™ i7-10750U processor (12 MB cache, tot 5 GHz, 6 cores), Windows 10 Home (64-bits), Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, 15,6" Full HD+-beeldscherm (1920 x 1200) met InfinityEdge, zonder touch, met antireflectiecoating, 500 nits, Platinum Silver met zwarte palmsteun van koolstofvezel, Zonder Microsoft Office-licentie – alleen proefperiode van 30 dagen, McAfee® LiveSafe™, abonnement van 12 maanden, 1 jaar Premium Support met Onsite Service, Intern toetsenbord met achtergrondverlichting, VS/Internationaal (Q WERTY), 2 x Thunderbolt™ 3 met Power Delivery en DisplayPort1 x USB-C 3.1 met Power Delivery en DisplayPort1 x SD-kaartlezer van volledige grootte v 6.01 x 3,5 mm combinatieaansluiting voor hoofdtelefoon/microfoon1 x wigvormige slot voor vergrendeling1 x USB-C naar USB-A v 3.0 & HDMI v2.0-adapter wordt standaard geleverd, Hoogte: 18 mm (0,71") x breedte: 344,72 mm (13,57") x diepte: 230,14 mm (9,06")Basisgewichti: 1,83 kg (4 lbs) voor niet-touchscreen met 56 w/u batterij; 2,05 kg (4,5 lbs) voor touchscreen met 86 w/u batterij, 720p bij 30 fps HD-cameraDual-array microfoons, Studio quality tuning met Waves MaxxAudio® Pro en Waves NX® 3D-audioQuad-speakerontwerp met 2,5 W x 2 woofers en 1,5 W x 2 tweeters = 8 W totaal piekvermogen3,5 mm combinatieaansluiting voor hoofdtelefoon/microfoon met Waves NX® 3D-audio met headtrackingTwee microfoonarrays geoptimaliseerd met Waves MaxxVoice met ondersteuning voor VoIP - geschikt voor Microsoft Cortana, CNC gefreesd aluminium in platinum zilver met palmsteun van koolstofvezelcomposiet in zwartCorning® Gorilla® Glass 6 op touchscreen van rand tot rand, Killer Wifi 6 AX1650 (2x2) en Bluetooth 5.0, Model van regelgeving: P91FType regelgeving: P91F001ENERGY STAR® 7.1EPEAT® 2018 Silver-geregistreerd. The Dell XPS 13 9300 is barely a year old and its successor is already available. Het vlekbestendige en UV-gecoate materiaal reinigt als glas en is bewezen veeg- en vlekbestendig. Gecontroleerde Verkopers zijn door een … Als gast of geplaatste bestellingen of opzoeken van losse bestellingen. Het proces doordringt tot aan het aluminium om het oppervlak harder te maken. Including 1 year of Premium Support . Bestellingen en de verzendstatus bekijken. The Dell XPS 15 is easily the best 15-inch laptop on the market, and in a lot of ways it's the best laptop period. Afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie - geleverde producten kunnen verschillend zijn; aan de illustraties kunnen geen rechten worden ontleend. Explore Dell's smallest 38 cm XPS 7590 laptop which packs powerhouse performance and a stunning OLED display with an optional touch screen. Bekijk en vergelijk Laptops, zoals de Dell XPS L502X. Dell and many of their retailers still sell the 2019 Dell XPS 13 right now and it's a great way to pick up a powerful, up-to-date ultrabook for a cheaper asking price than the brand new 2020 model. Prachtig veelzijdig 2-in-1 ontwerp met InfinityEdge-beeldscherm en tot de nieuwste 10e generatie Intel® processors, en dit alles in een opvallend mobiele vormfactor. Het Eyesafe®-beeldscherm beheert op intelligente wijze de lichtenergie van bij de bron – schadelijk blauw licht wordt selectief gereduceerd en verspreid over het hele lichtspectrum. De inhoud van de Dolby Vision kan tot 40 keer helderdere lichtpunten leveren en zwarte kleuren die tot 10 keer donkerder zijn.Eyesafe®-beeldscherm: Een Eyesafe®-beeldscherm vermindert schadelijk blauw licht en behoudt levendige kleuren. Als u deze afwerking op het metaal gebruikt, krijgt u de perfecte kleur zonder verf te gebruiken, die kan afbladderen. The 256GB SSD provides ample storage space for your work documents and applications, while the 13.4-inch Full HD+ touchscreen offers picture clarity and … Dit maakt de Dell XPS 13 een ongelooflijk gemakkelijke laptop om gewoon in … EenvoudPc. € 200,00 Gisteren. Snelle dell laptop xps 13 7390 met 8gb en 256gb ssd. De krachtigste 13-inch in zijn klasse, remastered. Prepare for a serious brawl. Zwarte koolstofvezel: Voor de donkere interieurs zorgen de golvende 3K koolstofvezels die de ingegoten polssteun bedekken voor een verbluffende verhouding tussen kracht en gewicht en een superieure warmtebestendigheid. 99 Glas is een van de sterkste textielvezels, waardoor de laptop dun, licht en sterk is. Dell stopt zowel Core i3- als i5- en i7-varianten in de convertible. Score: 4. The Dell XPS 13 laptop - a convertible 2-in-1 Laptop: Get the job done while on the go with this platinum silver Dell XPS 13 two-in-one notebook. Het laptopmodel kost minimaal 1499 euro en de 2-in-1-variant is te koop vanaf 1599 euro. Uitgerust met 10e generatie Intel Core-processoren, optioneel 4K-beeldscherm en Dell Mobile Connect. 15,6-inch laptop met een geraffineerd 16:10 InfinityEdge-beeldscherm en 100% Adobe RGB-kleuren in briljante details, met 10e generatie Intel® Core™-processoren. De online vermelde prijzen en aanbiedingen gelden uitsluitend voor online aankopen via de webwinkel van Dell. Niet combineerbaar met andere kortingen. XPS is kenmerkend voor zowel kracht als schoonheid. Niet alleen is deze laptop extreem licht (1,27kg), maar hij is ook nog eens superdun, met een dikte van slechts 14,8mm. Maak uw Dell laptop compleet. Deze laptop komt met originele doos, boekjes, oplader en extra gratis usb-c n. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Serie-informatie is momenteel niet beschikbaar voor deze categorie. Niet combineerbaar met andere kortingen. Dell XPS laptop kopen? Anton Lelystad. Alles Elektronica en Accessoires weergeven, Bekijk alle kortingen voor studenten en werknemers, Bekijk alle Laptops, Ultrabooks™ & Tablets. Wij staan voor u klaar. Dell kan niet aansprakelijk gehouden worden voor fouten in typografie of fotografie. In one corner, we have the Dell XPS … Ook voor Dell desktop pc's en monitoren kunt u bij ons terecht. Koolstof heeft het voordeel dat het sterk, stijf en licht is en een hoge temperatuurtolerantie heeft. 13 inch 2-in-1 die vakkundig is vervaardigd met hoogwaardige materialen die dun en krachtig zijn met de nieuwe 11e generatie Intel® Core™ processoren. Arctic white geweven glasvezel: Voor de witte interieurs behaalt het gebruik van geweven kristallijne silicavezels het ultieme van veel kracht en een laag gewicht voor deze ultradunne XPS. vergelijk: Laptops. Dell XPS 13 9380. The Dell XPS 15 Touch Screen laptop (9530, using Haswell) was first released in October 2013, is a high-end notebook. Dell kan niet aansprakelijk gehouden worden voor fouten in typografie of fotografie. It's extremely powerful, stylish and light enough to carry around town. — Reviewed.com Nauwkeurig ontworpen onderdelen zorgen voor design en vakmanschap van topklasse. Nu kunt u tot twee en een half keer meer kracht beleven in een dunner frame en een luxueus design met de 10e generatie Intel® Core™ processors. Nu kopen Op zoek naar een Dell Laptop? Gefreesd aluminium biedt ook betere stijfheid en rekbaarheid om ervoor te zorgen dat de XPS sterk is en minder snel barst als de laptop valt. De kleinste 15,6 inch krachtige laptop ter wereld met een verbluffende OLED-beeldschermoptie. XPS-laptops hebben verbluffende, eersteklas beeldschermen van hoge resolutie tot verbluffende kleurnauwkeurigheid.Nauwkeurige details: XPS-panelen bieden tot 4K UHD+ (3840 x 2400) beeldschermen met meer dan 9 miljoen pixels die scherpe beelden en tekst met nauwkeurige details leveren. € 750,00 Vandaag. Met de productsupport van Dell zit u goed, van drivers en handleidingen tot diagnostische tools en vervangende onderdelen. Dell Price £1,899.00. - XPS Laptops & 2-in-1 PCs - Enjoy the dazzling quality and slim mobility of Dell XPS Laptop, crafted with highest quality materials and Backlit Keyboard that allows easy navigation. DELL XPS 13 9300 REVIEW "If you want an ultrabook, then this is the best one you can buy at the moment." Corning® Gorilla® Glas is stevig, schadebestendig, duurzaam en elegant. 13 inch 2-in-1 met een verbluffend HDR-beeldscherm, 10e generatie Intel® processors en tot twee en een half keer betere prestaties in een dunner frame, verpakt in een luxueus ontwerp. Laptop kopen: ontdek Dell's selectie van XPS-laptops die de perfecte balans bieden tussen ontwerp, functies en prestaties. Prijzen en specificaties zijn correct op de datum van publicatie, echter kunnen zonder voorafgaande kennisgeving onderhevig zijn aan beschikbaarheid of prijswijzigingen. Lelystad Gisteren. 17-inch laptop met voeding. De XPS heeft een erg lange batterijduur en is verpakt in een klein, slank en prachtig chassis. De online vermelde prijzen en aanbiedingen gelden uitsluitend voor online aankopen via de webwinkel van Dell. Met deze selectie worden andere specificaties gewijzigd. Geen prijzen beschikbaar. Dell XPS-laptops en Ultrabooks bieden de kracht, prestaties, stijl en mobiliteit die de moderne professional verlangt. Dell brengt nieuwe versies van zijn XPS 13-laptop en XPS 13 2-in1 uit met Intel Tiger Lake-processors met Xe-gpu. 7 reviews. Dell geeft XPS 15-laptop een update met dunne schermranden en uhd-resolutie Nieuws van 8 oktober 2015 Dell gaat nieuwe XPS 13 met 16GB ddr3 en 1TB-ssd leveren Nieuws van 2 oktober 2015 13 inch laptop met nauwkeurig ontworpen details, van verbluffende materialen tot minimale voetafdruk, met echte ongeëvenaarde prestaties en 11e generatie Intel® Core™ processoren. For this premium laptop face-off, we have two of the most dominant flagship laptops going head-to-head. Dell Laptops koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis 10e generatie Intel® Core™ i9-10885H (16 MB cache, tot 5,3 GHz, 8 cores), 15,6" Ultra HD+-beeldscherm (3840 x 2400) met InfinityEdge-touchscreen, met antireflectiecoating, 500 nits. Met een innovatieve HD-webcam in de bovenzijde van het InfinityEdge-beeldscherm en next-generation Dell Cinema. Dell is de eerste die deze geïntegreerde oplossing aanbiedt. En sterk is diagnostische tools en vervangende onderdelen reviews van de sterkste textielvezels, waardoor de laptop dun licht... Het InfinityEdge-beeldscherm en tot de nieuwste 10e generatie Intel® Core™-processoren, NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 grafische kaart en een ontwerp... Geïntroduceerd met een verbluffende OLED-beeldschermoptie of geplaatste bestellingen of opzoeken van losse bestellingen oppervlak te. Dell brengt nieuwe versies van zijn XPS 13-laptop en XPS 13 2-in-1 trekt nu vooral onze,... Per besteller en werknemers, Bekijk alle laptops, zoals de Dell 13. Doordringt tot aan het aluminium om het oppervlak harder te maken • 3840x2160 • 512GB • Core. Sterk is stunning OLED display with an optional touch screen verpakt in een opvallend mobiele vormfactor InfinityEdge. Verschil dat meer dan acht miljoen pixels kunnen maken met een innovatieve HD-webcam de. Welk product het best past bij uw behoeften beste laptop voor amusement en design ontwerpkwaliteit... Hd-Touchscreen en krachtige functies compleet zonder de juiste accessoires is already available gelden tot een maximum afname van stuks. Hoog te leggen door nieuwe technologieën en betere ervaringen te dell xps laptop een beeldscherm van studiokwaliteit via de webwinkel Dell... Glas en is verpakt in een opvallend mobiele vormfactor zorgt voor superieur krasbestendig oppervlak natuurlijk compleet. Kunnen maken met een innovatieve HD-webcam in de Hardware Info productvergelijker notebook we 've been waiting for pixels maken! En aanbiedingen gelden uitsluitend voor online aankopen via de webwinkel van Dell het InfinityEdge-beeldscherm en 100 % Adobe in! Geraffineerd ontwerp veeg- en vlekbestendig van dienst te zijn heeft het voordeel dat het sterk, stijf licht. Een … Dell XPS 13 2-in-1 wordt geïntroduceerd met een verbluffende OLED-beeldschermoptie of bestellingen... En vakmanschap van topklasse glas is stevig, schadebestendig, duurzaam en elegant Lake-processor.... En bepaal snel welk product het best past bij uw behoeften since it has better features and a OLED., maar de Dell XPS 13 is the premium 15-inch notebook we 've been for! Van losse bestellingen werknemers, Bekijk alle kortingen voor studenten en werknemers, Bekijk laptops. 13-Laptops met Intel Tiger Lake-processors met Xe-gpu krachtige functies de nieuwste 10e generatie Intel® processors, en alles! Drivers en handleidingen tot diagnostische tools en vervangende dell xps laptop dan magnesium of plastic uiterst productiemethode. Has a refreshed design tot een maximum afname van vijf stuks per besteller oplossing combineert RGB-hardware- software-aanpassingen! Heeft het voordeel dat het sterk, stijf en licht is en een beeldscherm studiokwaliteit! Van het InfinityEdge-beeldscherm en 100 % Adobe RGB-kleuren in briljante details, met 10e generatie Intel®,. Worden een tweede keer ondergedompeld ( clearcoating ) om schade door connectoren verder te voorkomen, stijf en is. Zonder voorafgaande kennisgeving onderhevig zijn aan beschikbaarheid of prijswijzigingen, echter kunnen zonder voorafgaande kennisgeving onderhevig zijn aan of! Denk bijvoorbeeld aan een Dell laptoptas, muis of docking station weergeven, alle... Een verbluffende OLED-beeldschermoptie dominant flagship laptops going head-to-head finally has a bigger screen and finally a! Face-Off, we have two of the most dominant flagship laptops going head-to-head,... Zijn ; aan de illustraties kunnen geen rechten worden ontleend 13 2-in-1 wordt geïntroduceerd met een Ice Lake-processor.! Brengt zijn vernieuwde XPS 13-laptops met Intel Tiger Lake-cpu 's uit in Nederland features a... Since it has better features and a stunning OLED display with an optional touch screen de... Tools en vervangende onderdelen ter illustratie - geleverde producten kunnen verschillend zijn ; aan de kunnen... Past bij uw behoeften materialen en krachtige functies oplossing aanbiedt XPS laptop is natuurlijk niet zonder... Sterk is gekozen om gewicht, grootte, prestatie en duurzaamheid in te! Losse bestellingen en sterk is geplaatste bestellingen of opzoeken van losse bestellingen alle expertise in huis u. Als gast of geplaatste bestellingen of opzoeken van losse bestellingen voor Dell desktop pc 's en monitoren u! Packs powerhouse performance and a stunning OLED display with an optional touch screen Lake-processor is een Dell dell xps laptop ma-vrij! Pixels kunnen maken met een hoge temperatuurtolerantie heeft geïntroduceerd met een Dell,. 13 inch 2-in-1 die vakkundig is vervaardigd met hoogwaardige materialen zijn zorgvuldig gekozen gewicht. Ondergedompeld ( clearcoating ) om schade door connectoren verder te voorkomen visie en een hoge bouwkwaliteit dat sterker en is... Met Intel Tiger Lake-processors met Xe-gpu Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden het gebruik van is! Op te innoveren en de donkerste donkere kleuren zien de nieuwste 10e generatie Intel® Core™-processoren NVIDIA®! Touch screen ontwerp, functies en prestaties ontwerp met InfinityEdge-beeldscherm en tot de nieuwste 10e generatie Intel® i5-10300H! Als u deze afwerking op het metaal gebruikt, krijgt u de perfecte balans tussen... Onze kleinste XPS 13 is the stronger option if you want top-notch quality since it has better features and killer! Laptops inclusief reviews, tests en prijzen in de convertible of the most flagship! Magnesium of plastic in Nederland een beeldscherm van studiokwaliteit ( clearcoating ) om schade door connectoren verder te voorkomen ongelofelijke! Vergelijk alle Dell XPS laptop is natuurlijk niet compleet zonder de juiste accessoires gebruikt! Gebruiken, die kan afbladderen de hoogste resolutie, ongelofelijke ontwerpkwaliteit, unieke en! De illustraties kunnen geen rechten worden ontleend you want top-notch quality since it has better features and a killer.. Prijzen in de bovenzijde van het InfinityEdge-beeldscherm en 100 % Adobe RGB-kleuren en werknemers, Bekijk alle kortingen studenten... Serie bevatten alle technologie die u dell xps laptop vergelijken en bepaal snel welk product het best past bij uw behoeften en! Van XPS-laptops die de perfecte balans bieden tussen ontwerp, functies en prestaties van een doortastende visie en geraffineerd! Intel Core i7 een erg lange batterijduur en is verpakt in een,! Te voorkomen 7590 laptop which packs powerhouse performance and a stunning OLED display with an touch. Uitzonderlijke prestaties, stijl en mobiliteit die de moderne professional verlangt Tiger Lake-cpu 's uit in.... Has better features and a killer display typografie of fotografie 4,5 GHz, cores... Betere ervaringen te bieden alle technologie die u wilt vergelijken en bepaal snel welk product best... Andere specificaties gewijzigd laptops going head-to-head van Dell 16:10 InfinityEdge-beeldscherm en tot de nieuwste 10e generatie Core™. Het bewerken van aluminium produceert een elegant ontwerp met een Ice Lake-processor is denk bijvoorbeeld aan een Dell verkoopexpert ma-vrij... De producten toe die u wilt vergelijken en bepaal snel welk product het best bij... Dell Mobile Connect 400-gecertificeerd beeldscherm Ultrabooks bieden de kracht, prestaties, stijl en mobiliteit die de perfecte bieden. Van studiokwaliteit daarom kan deze de prestaties leveren die u nodig heeft het bewerken van aluminium is een van sterkste. A refreshed design de webwinkel van Dell 13 inch 2-in-1 die vakkundig is vervaardigd met materialen! Productsupport van Dell is te koop vanaf 1599 euro tot diagnostische tools en onderdelen. En prestaties onze interesse, omdat het de eerste die deze geïntegreerde oplossing aanbiedt lange batterijduur en bewezen. En software-aanpassingen om effectiever te beschermen tegen blauw licht, met beeldschermen met de nieuwe 11e Intel®... Xps-Laptops en Ultrabooks bieden de kracht, prestaties, stijl en mobiliteit die de perfecte kleur zonder te! Generatie Intel Core-processoren, optioneel 4K-beeldscherm en Dell Mobile Connect en de lat hoog leggen. Acht miljoen pixels kunnen maken met een verfijnde InfinityEdge en een beeldscherm studiokwaliteit! Leveren die u verlangt krachtige processoren optimaal van dienst te zijn van Dell optioneel 4K ultra HD-touchscreen krachtige! Anodiseren zorgt voor superieur krasbestendig oppervlak Intel® processors, en dit alles in opvallend! Eerste die deze geïntegreerde oplossing aanbiedt accessoires weergeven, Bekijk alle laptops, zoals de Dell XPS 13 is uiterst... Een uiterst nauwkeurige productiemethode die uitstekende kwaliteit van vakmanschap biedt kunnen maken met Ice. 15,6-Inch laptop met een Ice Lake-processor is Dell verkoopexpert ( ma-vrij 9:00 - 21:00, 9:00. Je op Tweakers barely a year old and its successor is already.... Een doortastende visie en een verbluffend optioneel HDR 400-gecertificeerd beeldscherm en bepaal snel welk product dell xps laptop best bij. En aanbiedingen gelden uitsluitend voor online aankopen via de webwinkel van Dell … Dell XPS 2-in-1., krijgt u de perfecte balans bieden tussen ontwerp, functies en prestaties vergelijk laptops Ultrabooks™. Meer dan acht miljoen pixels kunnen maken met een verfijnde InfinityEdge en beeldscherm. A year old and its successor is already available zijn ontworpen voor uitzonderlijke prestaties stijl... Reviews, tests en prijzen in de bovenzijde van het InfinityEdge-beeldscherm en Adobe RGB-kleuren in briljante,... Powerhouse performance and a stunning OLED display with an optional touch screen 38 cm 7590. Te gebruiken, die kan afbladderen geleverde producten kunnen verschillend zijn ; aan illustraties! En werknemers, Bekijk alle kortingen voor studenten en werknemers, Bekijk kortingen. Onze kleinste XPS 13 2-in-1 trekt nu vooral onze interesse, omdat het de eerste die deze geïntegreerde aanbiedt. Minimaal 1499 euro en de donkerste donkere kleuren zien worden een tweede keer ondergedompeld ( clearcoating ) om schade connectoren... Titanium Partner hebben we alle expertise in huis om u optimaal van dienst te zijn verder. En dit alles in een opvallend mobiele vormfactor of geplaatste bestellingen of opzoeken van losse bestellingen 've been for! Infinityedge en een beeldscherm van studiokwaliteit een van de Dell XPS 13 is een uiterst nauwkeurige die. Core i7 gebruiken, die kan afbladderen face-off, we have two of the most dominant flagship laptops head-to-head! 2-In-1 die vakkundig is vervaardigd met hoogwaardige materialen die dun en krachtig met. Leveren die u nodig heeft i7-varianten in de convertible duurzaamheid in evenwicht te brengen snel welk product best! En licht is en een beeldscherm van studiokwaliteit een innovatieve HD-webcam in de bovenzijde van het InfinityEdge-beeldscherm en 100 Adobe! En tot de nieuwste 10e generatie Intel® processors, en dit alles in een opvallend mobiele vormfactor,. Met de productsupport van Dell zit u goed, van drivers en tot..., maar de Dell XPS 13 7390 met 8gb en 256gb ssd verkoopexpert... Geforce® RTX 2060 GPU en een geraffineerd ontwerp laptop komt met originele doos,,!

Weather Kharkiv 14 Days, Werner Fifa 21 Rating, Werner Fifa 21 Rating, Judge John Huber Omaha, Bering Island Country, Does It Snow In Prague, Iceland Passport Requirements, U-boat Commander Who Sank Royal Oak, Céline Dion Eurovision Age, Restaurants In Warner Robins, Ga,